Word vrijwilliger bij jij daar!

Vrijwilliger worden?

Zet je in als vrijwilliger bij Jij daar! Ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jouw eigen talenten! Wij zijn geïnteresseerd in wie jij bent en wat jij tof vindt om te doen. Je komt terecht in een gezellig team. Welk team kom jij versterken?

    9 avonden per jaar

    Locaties naar keuze, bij jou in de buurt

    Ontmoet nieuwe mensen

    Ontwikkel jouw talenten

Muziekgroep

Als onderdeel van de muziekgroep zorg je samen met de anderen voor de begeleiding van de liederen tijdens de avond. Vacature Gouda: Pianist

Lees meer

Chauffeur

Zorg ervoor dat de vrachtwagen op de locatie aanwezig is. De chauffeur brengt de vrachtewagen met materialen terug bij het Jij daar!-honk.

Lees meer

Projectie

Zorg ervoor dat alle bezoekers op het projectiescherm de Bijbel- en liedteksten mee kunnen lezen en op het juiste moment de vragen geprojecteerd worden.

Lees meer

Keuken

Zorg ervoor dat iedere bezoeker koffie, thee en frisdrank aangeboden krijgt. Een uur voordat de avond begint moet de koffie klaar staan!

Lees meer

Restaurant

Zorg voor een gezellige uitstraling en sfeer van de zaal met tafelkleden, suiker en melk setjes, roerstokjes, bloembollen en lantaarns.

Lees meer

Zaaldienst

Zorg voor de opbouw van de zaal, zodat bezoekers kunnen zitten en andere disciplines gestructureerd kunnen werken.

Lees meer

Parkeerwacht

Zorg ervoor dat iedere bezoeker zijn auto veilig en netjes kan parkeren. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel auto’s als andere weggebruikers.

Lees meer

Audio

Zorg ervoor dat de spreker, gastheer en muziekgroep worden voorzien van een microfoon en iedereen kan horen wat er op het podium gebeurt.

Lees meer

Video

Zorg er als cameraman/vrouw of regisseur voor dat mensen live mee kunnen kijken.

Lees meer

Enthousiast of meer weten?

Neem contact op met de eindverantwoordelijke van jouw locatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen het team.

Klik hieronder op jouw locatie en stuur een mail.

Hey, jij daar! Kom jij ook?

Wij zijn geïnteresseerd in wat jou bezighoudt. Wat je tof vindt om te doen en waar je hulp kunt gebruiken bij jouw zoektocht in het geloof. We wandelen graag met je mee, want samen is het gezelliger. Zo ontdekken we hoe we overgaan van het koninkrijk van de duisternis naar die van het Licht. Kom ook naar de volgende Jij daar! avond!