Gastheer / Spreker

Marcel Vroegop

Initiatiefnemer Geloofstoerusting

Marcel is een veel geziene gast bij Jij daar!

Jarenlang zette hij zich op diverse plekken binnen Jij daar! in als vrijwilliger.

Daarnaast is hij jeugdwerkadviseur bij HJW.

Marcel is sinds november 2015 werkzaam bij het HJW. Hij is verantwoordelijk voor de voortzetting en uitbreiding van verschillende jongerenactiviteiten vanuit het Hervormd JeugdWerk, zoals Kinderappel -12, Jeugdappel -16 en het Jeugdappel 16+. Daarnaast bestaat het werk van Marcel o.a. uit het ontwikkelen van (digitale) toerusting voor leidinggevenden en het daadwerkelijk verzorgen van toerusting in de gemeenten.

Naast het werk bij Hervormd JeugdWerk heeft Marcel ook een taak in het samenwerkingsproject Evangeliestek (een samenwerking van HJW en LCJ) dat voorziet in kinder(evangeliesatie)materiaal. Ook in dat verband richt Marcel zich voornamelijk op (digitale) toerusting rondom kinder(evangelisatie)werk.

En Marcel Vroegop is initiatiefnemer van Geloofstoerusting.

Geen komende evenementen met Marcel Vroegop

Bekijk de vorige keer

Afgelopen keer gemist of wil je het terugkijken? Geen probleem. Wij hebben het voor jou opgenomen! Bekijk het hier terug.

Hey, jij daar!

Wil jij ons niet alleen dienen met je financiële gaven maar ook met jou tijd als vrijwilliger? Lees ons verhaal en meld je aan als vrijwilliger bij de locatie die voor jou het beste uit komt!