Help ons

Donatieformulier

Weet je waar we een hekel aan hebben?

Aan praten over geld! En toch komt dit onderwerp iedere jongerenavond aan de orde bij de collecte. Verspilde tijd eigenlijk. Daarom willen we het vanaf nu anders gaan aanpakken: we willen jou vragen of je ons wilt machtigen. Dat betekent dat je toestemming wilt geven eens per maand, kwartaal, half jaar of jaar een bedrag van je bankrekening af te schrijven. Dat scheelt ons niet alleen tijd, het geeft ons ook een rustig gevoel. Bij een jongerenavond komt namelijk financieel heel wat kijken. Zaalhuur, geluidsapparatuur, opslag, vervoer, koffie…. en nog allerlei onzichtbare kosten.

Als je het donatieformulier invult, help je ons enorm met het betalen daarvan. En kunnen wij ons richten op datgene waar we geen hekel aan hebben: praten over het geloof! Overigens blijft er een collecte voor mensen die liever niet machtigen.

 

Wil je zelf een gift overmaken? Heel fijn, maak het over op bankrekening NL20 ABNA 0597 9021 86 t.n.v. Stichting Jij daar! te Leersum.

 

Stichting Jij daar! is met ingang van 1 januari 2008 door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat een gift gedaan aan Stichting Jij daar! ook aftrekbaar is in de belastingaangifte. Met deze link kun je dit checken: ANBI-check  De naam van de instelling luidt: Stichting Jij daar! en de vestigingsplaats: Leersum.

 

Al onze ANBI-verplichte gegevens kunt u hier vinden: ANBI-gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.