Je betaling is niet gelukt.

Je donatie is niet gelukt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Probeer het hier rechts nog een keer. Mocht dat niet lukken zou je dan een mail willen sturen naar: websitebeheer@jijdaar.nl

In deze mail kan je aangeven wat er mislukt is en dan gaan wij kijken wat daar de oorzaak van is. 

Dankjewel!

Mijn gegevens

Bedrag

 

Weet je waar we een hekel aan hebben? Aan praten over geld! En toch komt dit onderwerp iedere jongerenavond aan de orde bij de collecte. Verspilde tijd eigenlijk. Daarom willen we het vanaf nu anders gaan aanpakken: we willen jou vragen of je ons wilt machtigen. Dat betekent dat je toestemming wilt geven eens per maand, kwartaal, half jaar of jaar een bedrag van je bankrekening af te schrijven. Dat scheelt ons niet alleen tijd, het geeft ons ook een rustig gevoel. Bij een jongerenavond komt namelijk financieel heel wat kijken. Zaalhuur, geluidsapparatuur, opslag, vervoer, koffie…. en nog allerlei onzichtbare kosten.

Als je het donatieformulier invult, help je ons enorm met het betalen daarvan. En kunnen wij ons richten op datgene waar we geen hekel aan hebben: praten over het geloof! Overigens blijft er een collecte voor mensen die liever niet machtigen.

 

Zelf een gift overmaken?

Heel fijn, maak het over op bankrekening NL20 ABNA 0597 9021 86 t.n.v. Stichting Jij daar! te Leersum.

 

ANBI

Stichting Jij daar! is met ingang van 1 januari 2008 door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat een gift gedaan aan Stichting Jij daar! ook aftrekbaar is in de belastingaangifte. Met deze link kun je dit checken: ANBI-check  De naam van de instelling luidt: Stichting Jij daar en de vestigingsplaats: Leersum.

KVK-nummer 30205430
BTW-nummer 815338624
Adres Maarsbergseweg 33
3956 KT Leersum
Postadres Postbus 451
3900 AL Veenendaal
Email contact@jijdaar.nl

 

Bestuurders worden niet financieel beloond en zijn vrijwillig actief. Download onderstaand onze uitgeoefende activiteit en financiële verantwoording.

 

Hey, jij daar!

Wil jij ons niet alleen dienen met je financiële gaven maar ook met jou tijd als vrijwilliger? Lees ons verhaal en meld je aan als vrijwilliger bij de locatie die voor jou het beste uit komt!