Blog/vlog

COVID-19 Maatregelen

Maatregelen per 29-11-2021

Update per 29-11-2021:

Na de persconferentie van vrijdag 26 november hebben we helaas moeten besluiten om de nog geplande avonden van dit jaar te annuleren. Als stichting blijven we het verlangen houden om jongeren te bemoedigen met het Woord van God en willen we tegelijkertijd een ontmoetingsplaats creëren, maar binnen de maatregelen die gelden tot 19 december kunnen we geen jongerenavonden organiseren.

We hopen dat we in 2022 weer op alle locatie jongerenavonden kunnen houden.

 

 

Maatregelen per 15-11-2021:

Als Stichting Jijdaar! is het ons verlangen om het Woord van God te verspreiden. Binnen het huidige spectrum van de maatregelen is er ruimte om religieuze samenkomsten te organiseren.

We willen deze mogelijkheden graag benutten, binnen de kaders die door de overheid gesteld zijn en de mogelijkheden die we hebben op de locaties.

 

Wel zijn er een aantal maatregelen en adviezen waarbinnen we deze samenkomsten kunnen houden:

Bij gezondheidsklachten blijf je thuis!

Om onze avonden te bezoeken is er altijd een registratie via EventBrite nodig. Voor ons is zo duidelijk wie aanwezig zijn en het aantal aanwezige personen is zo beheersbaar. Mocht er onverhoopt iemand positief testen kort na een jongerenavond, dan kunnen we via dit kanaal alle aanwezigen informeren.

We volgen het overheidsadvies om 1,5m afstand te houden.

We werken met een lage bezetting van ca 40% van de zaalcapaciteit.

We proberen het aantal contactmomenten te beperken, dus we houden geen pauze.

We richten ingang, uitgang en de uitgifte van koffie/thee/fris zo in dat er op deze plekken een doorstroom is.

Daarnaast doen we een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid.

 

Graag zien we je op één van de jongerenavonden van Stichting Jij daar! En uiteraard is het ook mogelijk om thuis mee te kijken, live in de uitzending vragen te stellen via steljevraag.tk en is er de mogelijkheid om na te praten met een Luisterend Oor Vrijwilliger via de chat op de site (jijdaar.nl/livechat/).